Contactar

Per qualsevol qüestió contacti amb nosaltres a través del formulari següent:

Nom i cognoms

Població

País

Telèfon

E-mail

Comentaris


Llei de proteccio de dades

L'informem que les dades personals i les adreces de correu electrònic obtingudes a partir dels formularis de contacte de la nostre web, s'inclouran en un fitxer del qual es responsable 'AT Multimedia', amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li l' informació relacionada que pugui ser del seu interès. 'AT Multimedia', es compromet a l'ús exclusiu de les dades recollides amb la finalitat anteriorment exposada. L'interessat declara tenir coneixement del destí i l'ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L'envio d'aquest e-mail implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, en els termes que estableix la LLei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a l'adreça que li apareix a peu de pàgina.
Tempsdeflors.com és un projecte de fotografia artística que dóna el punt de vista dels autors sobre aquesta exposició que omple de colors i olors els carrers i edificis de Girona. Enguany la cita és entre el 10 i el 18 de maig.

Obrim un espai d'exposició fotogràfica, on cada autor mostra les seves fotografies més personals dins de la seva pròpia galeria.

Esperem que aquest projecte 2014 us agradi i puguem enriquir amb la nostra aportació el Temps de flors de Girona un any més.


Processant subscripció...

Girona Temps de flors 2014 | info@tempsdeflors.com | Carles Carreras, Ferran Munsó, Pere Aurich, Eduard Soler, Miquel Bohigas, Miquel Planells, Martí Coma
Visita les edicions anteriors: 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012 · 2013