temps de flors 2007 temps de flors 2008
Últimes fotos
Subscriu-te a la bústia de novetats
Envia'ns el teu mail si vols rebre informació sobre les novetats de la web tempsdeflors.com

Convidats per a l'edició 2010 de tempsdeflors.com
25/05/2009 | Publicat per: Albert

Després de revisar les prop de 450 fotos que ens heu enviat hem acordat convidar per a l’any que ve a en Miquel Planells i en Miquel Bohigas pel seu volum i alhora qualitat en les fotos. En els propers dies hi contactarem i els convidarem a formar part de l’equip de tempsdeflors.com de l’any vinent. Esperem comptar amb la seva participació i que ens aportin nous punts de vista.
Volem agrair la vostra participació, bé penjat les fotografies o bé, simplement fent el seguiment d'imatges que hem anat incloent. En aquest sentit us hem de dir que aquest any hem triplicat el nombre de visites respecte a l’any passat. Gràcies de nou.
Estem molt satisfets de les innovacions d’enguany com el concurs fruit de la col·laboració amb l’Hotel Llegendes com l’elaboració d’un plànol virtual que ens ha servit a tots de guia per prioritzar la nostra visita a l’exposició.
Tot just s’acaba aquesta edició i ja estem pensant en noves idees de cara a l’edició 2010 de tempsdeflors.com.
Esperem que ens seguiu!


4 Comentaris    Escriu un comentari

Guanyadora d'una nit d'hotel al Llegendes de Girona
18/05/2009 | Publicat per: Carles

La guanyadora del sorteig ha estat l' Eva Fernández Sala.  Ella podrà gaudir d'una formidable nit d'hotel només per haver-nos visitat la nostra web. Moltes felicitats de part de tot l'equip del tempsdeflors.com Eva! Segur que serà una nit inoblidable.


1 Comentari    Escriu un comentari

Temps de Crisis.?
18/05/2009 | Publicat per: Carles

Molts patis on hi havien coses, aquest any no n'hi han hagut. Llocs nous on no hi havia hagut mai res, i enguany si, ben pocs... Conclusió: menys quantitat. Si parlem de qualitat, però, diria que la gent ha "desafiat" els temps de desencís general que corren, i s'ha aconseguit més qualitat, amb menys diners, i això és un clar exemple de superació aplicable a tot l'entorn actual.

Personalment, felicito a qui ha invertit idees en el temps de flors 2009, en un any complicat a nivell econòmic i fins i tot anímic. La gent ha sortit igualment al carrer, i estic segur que també ha agraït l'esforç de totes les persones que, malgrat tot, han destinat, com nosaltres, part del seu temps a una causa que any rere any no perd força gràcies a la voluntat i il.lusió de visitants i creadors.

Ara, per nosaltres, venen dies de preparar les nostres fotos, que anirem posant al web amb l'entusiasme de cada any. Esperem que us agradin, i l'any que ve, repetim!, amb crisi o sense.


0 Comentaris    Escriu un comentari

Bé, però.
12/05/2009 | Publicat per: Albert

El dissabte ens vam repartir les zones per fotografiar per poder fer el mapa interactiu. Jo em vaig encarregar de la la zona de la catedral per amunt, la zona de la muralla i universitària. Abans de retrobar-me amb els companys les meves sensacions eren dolentes ja que em vaig trobar diferents punts destacats en el mapa en què no hi havia cap ornamentació. Parlo de la Font del Bisbe, del Jardí de la Jueva, del claustre de Sant Domènec, de la Mina del Calvari, els jardins del Museu d'Art, el pati de la UdG... Crec que seria interessant per evitar disgustos aclarir que aquests punts (que sí són bonics de per sí) no tenen cap ornamentació. S'evitaria així disgustos com el de fer una caminada per comprovar que en el punt destacat en el mapa no hi ha cap muntatge.

Després de parlar amb els companys de les seves sensacions i després d'haver voltat una mica la ciutat la meva percepció ha canviat una mica ja que hi ha exposicions i patis que valen realment la pena. Em quedo, de moment, amb els Banys Àrabs, amb el refugi antiaeri, Sant Nicolau, Sant Pere Galligants i el soterrani de la Torre Gironella.

De totes maneres, tinc la percepció que les mostres són, per norma general, més austeres i senzilles. Atribuim-ho, com gairebé tots els mals dels últims temps, a la maleïda crisi econòmica.

Pel que fa a www.tempsdeflors.com, crec tenim molt bones fotos, tant dels autors com des de les aportacions dels visitants al nostre web. Pels fotògrafs, que el nivell de l'exposició sigui inferior no és cap excusa per no intentar treure'n el màxim de profit. Al contrari, de vegades ens obliga a pensar més i a trobar les parts que en un principi criden menys l'atenció però que són igual o més actractives. Crec, per tant, que malgrat tot, aquest any tindrem bona collita!


0 Comentaris    Escriu un comentari

Primeres visites, primeres sensacions
11/05/2009 | Publicat per: Ferran

Després de dos matins voltant per l’exposició, m’he començat a fer una idea d’allò que ens podrem trobar aquest any.

D’entrada deixeu-me dir que he vist poca cosa, ja que tant el dissabte com el diumenge vaig recorre les mateixes zones, això si, amb intencions diferents.
El dissabte ens vàrem repartir amb els company les diferents localitzacions per tal de cobrir la totalitat de mostres florals de l’exposició. La visita per tant, va ser només per fer les fotos que ens han servit pel mapa. Arribava a una mostra, feia la foto i marxava cap a la següent per tal de poder fer els quasi 30 racons que em tocava fotografiar. Vàrem acabar la feina al migdia amb una cervesa ben fresca i unes bones rialles en una terrassa de la plaça Independència. La primera impressió... gent, gent, gent, molta gent!!

El diumenge vaig sortir ben aviat amb els companys de l’agrupació fotogràfica i cinematogràfica de Blanes (www.aficblanes.com). A les 8h, ja estàvem a Girona, sota un cel ennuvolat i algunes gotes de pluja que per sort, varen desaparèixer ben aviat. Els qui fem fotos ens agrada arriba a primera hora per tal d’aprofitar quan encara no hi ha gaire gent pels carrers, perquè a partir de les 11h. la multitud ja no et deixa fotografiar amb la tranquil•litat que un voldria. Vàrem aprofitar aquestes primeres hores per recórrer part de la zona que ja havia vist el dissabte, però aquest cop amb intenció de fer un altre tipus de fotografia, la que ja podeu veure a les galeries d’aquest any! Altre cop vàrem acabar la visita amb una cervesa (aquest cop amb llimona) i una bona conversa en una terrassa a la fresca.

Durant aquests dos dies he vist llocs realment espectaculars, però també d’altres que en relació a l’any passat han perdut molta vistositat. Estic impacient però, per tornar cap a la capital de província per seguir descobrint tot allò que ens espera aquest any, i que mica en mica esperem poder anar-vos mostrant a les galeries.


2 Comentaris    Escriu un comentari

Concurs fotogràfic del nostre web tempsdeflors.com
11/05/2009 | Publicat per: Carles

En aquesta edició, i com ja vam fer en l’edició de l’any passat, escollirem mitjançant el nostre Concurs fotogràfic, el pròxim integrant del projecte tempsdeflors.com de l’any vinent. Com ja va passat el 2008, d’entre totes les fotos que vam rebre, ens va semblar que les de l’Eduard Soler eren mereixedores de guanyar el concurs, i per això en aquesta actual edició, ell n’és el convidat.

Enguany, també estem disposats a trobar el pròxim o pròxima integrant de l’equip tempsdeflors.com 2010, el qual sortirà a partir de totes les noves fotos que ens aneu enviant.

Així doncs, el pròxim autor convidat al tempsdeflors.com pots ser tu!


0 Comentaris    Escriu un comentari

El mapa interactiu, ara amb les fotos!
09/05/2009 | Publicat per: Ferran

Ja hi ha les primeres fotos al mapa interactiu, i durant els propers minuts ja estarà totalment completat.

Esperem que aquesta nova eina us sigui a tots d'ajuda!


4 Comentaris    Escriu un comentari

El mapa interactiu, una eina per planificar la nostra ruta
05/05/2009 | Publicat per: Albert

Una de les grans novetats de l’edició 2009 de tempsdeflors.com és el mapa interactiu. Aquesta eina et permetrà tenir una visió general de totes les exposicions i la seva situació en els carrers de Girona. El més interessant però és que podràs veure una foto de cadascuna de les exposicions passant el cursor del ratolí per sobre del número corresponent.

El mapa amb la ubicació ja està actualment publicat i podràs veure les fotos el dissabte 9 de maig a la tarda, el dia mateix de la inauguració. Volem que el mapa interactiu sigui una eina útil perquè puguis organitzar la teva visita per l’exposició Girona, Temps de Flors i triar els llocs que t’agraden més.


0 Comentaris    Escriu un comentari

Aquest any el tempsdeflors.com porta premi!
05/05/2009 | Publicat per: Carles

Buscant sempre idees per a augmentar la participació i el ressò del nostre modest projecte, aquest any comptem amb un regal per als nostres visitants.

Podeu veure ja, a la part esquerra d’aquestes línees, l’apartat “Et regalem una nit d’hotel”. Per gentilesa del Hotel Llegendes de Girona, entranyable establiment situat al vell mig de l’exposició floral, aquest any podreu optar a passar-hi una nit inoblidable.

Què cal fer? Doncs, molt fàcil: clicar sobre aquest apartat i accedireu a un breu formulari, on només deixant les vostres dades, passareu directament a optar al premi.

Molta sort a tothom!


4 Comentaris    Escriu un comentari

Girona, Temps de Flors 2009
23/04/2009 | Publicat per: Albert

L’equip de Tempsdeflors.com ja té les càmeres a punt per l’edició 2009 de l’exposició Girona, temps de flors!

Som un projecte artístic que dóna el punt de vista dels autors sobre aquesta exposició que omple de colors i olors els carrers i edificis de Girona. Enguany la cita és entre el 9 i el 17 de maig. És el tercer any del projecte que es va consolidant en diferents aspectes:

Oferim un mapa virtual de Girona, temps de flors. A causa del gran nombre d’exposicions repartides per tota la ciutat, oferim un mapa interactiu des del qual, el mateix dissabte 9 de maig podreu veure fotos de cadascuna de les mostres. Així podreu triar quina és l’exposició que voleu anar a veure.

Potenciem la participació dels visitants. Durant l’any passat molts visitants van penjar les seves fotos en el web. Aquest any els ho posem més fàcil i esperem veure encara més fotos.

Augmenta el nombre d’artistes. A en Ferran Munsó, en Carles Carreras, en Pere Aurich i l’Albert Torrent, s’hi afegeix l’Eduard Soler, que segur enriquirà el ventall de fotografies d’aquest any.

Ens fa molta il·lusió veure com el nombre de visites de Tempsdeflors.com augmenta any rera any i comprovar que cada cop hi ha més participació dels visitants del web a través de fotos i de comentaris. Esperem que el projecte de 2009 segueixi en aquesta línia, que us ajudi en les vostres passejades per les exposicions i que compleixi les expectatives de tots!


11 Comentaris    Escriu un comentariGirona Temps de flors 2009 | Projecte de fotografia artística | | Albert Torrent, Carles Carreras, Ferran Munsó, Pere Aurich, Eduard Soler