Contactar

Per qualsevol qüestió contacti amb nosaltres a través del formulari següent:

Nom i cognoms

Població

País

Telèfon

E-mail

Comentaris


Llei de proteccio de dades

L'informem que les dades personals i les adreces de correu electrònic obtingudes a partir dels formularis de contacte de la nostre web, s'inclouran en un fitxer del qual es responsable 'AT Multimedia', amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li l' informació relacionada que pugui ser del seu interès. 'AT Multimedia', es compromet a l'ús exclusiu de les dades recollides amb la finalitat anteriorment exposada. L'interessat declara tenir coneixement del destí i l'ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L'envio d'aquest e-mail implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, en els termes que estableix la LLei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a l'adreça que li apareix a peu de pàgina.
Tempsdeflors.com és un projecte de fotografia artística que dóna el punt de vista dels autors sobre aquesta exposició que omple de colors i olors els carrers i edificis de Girona. Enguany la cita és entre el 12 i el 20 de maig. És el sisè any del projecte, amb el clar esperit de retornar als seus orígens.

Obrim un espai d'exposició fotogràfica, on cada autor mostra les seves fotografies més personals dins de la seva pròpia galeria.

Esperem que aquest projecte 2012 us agradi i puguem enriquir amb la nostra aportació el Temps de flors de Girona un any més.


Processant subscripció...

Usuari

Clau

Girona Temps de flors 2012 | info@tempsdeflors.com | Carles Carreras, Ferran Munsó, Pere Aurich, Eduard Soler, Miquel Bohigas, Miquel Planells, Martí Coma
Visita les edicions anteriors: 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011